C4 Gruppen är det äldsta friskvårdsföretaget i Kristianstad och arbetar med ett brett område inom friskvård, massage, medicinsk laser, prehab och rehabilitering. Vi startade 2000 och genomför ca 3 500 behandlingar per år. Vår kompetens och erfarenhet borgar för en kvalitativ friskvård med långsiktiga positiva resultat. Våra kunder/patienter är förutom privatpersoner även företag och idrottare.

Företagsfriskvård
Med våra tjänster, håller vi er personal frisk. Ni får en bättre lönsamhet, med mer välmående och effektivare personal. Mår man bra – så blir man mer effektiv! 
Visste ni att varje satsad krona på massage/friskvård genererar upp till 5 x pengarna tillbaka, ”mätt i positiva effekter som förbättrad arbetskapacitet, mindre sjukfrånvaro och minskad rehabiliteringsrisk”.

Privat
Vi arbetar både i terapeutiskt syfte (behandlande), förebyggande (prehab) och rehabiliterande med flera olika manuella metoder. Både med kroniska och akuta besvär. Vid första besöket har vi alltid ett inledande samtal för att hitta ett optimalt behandlingsupplägg för dig och dina behov och önskemål. En behandling tar ca 45 minuter. Man brukar behöva 2-3 behandlingar i tätare följ och sedan uppföljning en gång i månaden i förebyggande syfte.

Idrottsmedicin/rehabilitering
Vi samarbetar med idrottsföreningar, klubbar, och enskilda idrottare på olika nivåer, allt från elit- och landslagsidrottare, till motionärer.
Vi ser till att patienten/idrottaren får en snabb och effektivt behandling. Och därmed kommer snabbare i spel eller träning igen. Med vår hjälp så mer än halveras läkningstiden/rehabtiden!

På C4 Gruppen är vi Certifierade Medicinska Massageterapeuter (MMT), Diplomerade Massageterapeuter och Laserterapeuter med flera olika specialkompetenser. Vi är medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, är välutbildade och har patient- och ansvarsförsäkring.

 

Hudvård
2018 startade vi vår hudvårdsklinik. Vi arbetar med inriktning på avancerad och resultatinriktad hudvård. Produkterna vi använder är från märket Medik8 som endast säljs av läkare och hudterapeuter och Comfort Zon. Vi är medlemmar i SHR!

Vi som jobbar här

Roger

VD/Certifierad medicinsk massageterapeut/Laserterapeut

Rebecca

certifierad lashlift & browlift stylist

Stella

Auktoriserad hudterapeut & massör

Ida

Djupvågsterapeut & Laserterapeut

Mary

Diplomerad massör & Laserterapeut

Mari

Diplomerad massör