Hudvård

Konsultation

Vi erbjuder alltid fri konsultation och rådgivning!

Ansiktsbehandlingar

Aktuella priser och erbjudanden hittar du på Bokadirekt.

 • Lätt ansiktsbehandling ca 45 minuter

  Ge din hud en snabb uppfräschning och glow med en lätt ansiktsbehandling efter din hudtyp/hudtillstånd! Rengöring, hudanalys, peeling, mask samt avslutande serum, kräm och ögonkräm.

 • Ansiktsbehandling Medik8 60 minuter/ 4 olika varianter

  Vilken behandling du behöver går du igenom med hudterapeuten på plats. - Brightening platinum facial: - Clarity facial: - Deep hydration facial: - Pore refining facial: I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, lätt brynformning, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter.

 • Anti-ageing ansiktsbehandling ca 90 minuter

  En ansiktsbehandling med produkter anpassade för en torr, mogen hud. Den perfekta anti-age-behandlingen! Rengöring, peeling, ånga, portömning vid behov, lätt brynformning, extra lång massage, avslutande mask, serum och kräm. Under tiden masken verkar får du en härlig peeling och massage av händer och underarmar. Ekologiska, veganska produkter som ej är djurtestade!

 • Portömning ca 45-60 minuter

  En behandling som rekommenderas göras som kurbehandling. Jobbar på hud med mycket orenheter och pormaskar. Här jobbar vi mer djupgående med portömning än i en klassisk ansiktsbehandling. Rengöring, hudanalys, peeling, portömning under ånga, avslutas med en vårdande mask, serum och kräm. 10% rabatt på kurbehandling per gång!

 • Klassisk ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning inkl plock 90 minuter

  En klassisk ansiktsbehandling efter din hudtyp och önskemål. Rengöring, hudanalys, frans- och brynfärgning, peeling, portömning, brynformning, massage, avslutande mask, serum och kräm.

 • 12 Weeks To Wow- Medik8 Kemisk peeling 45 minuter

  Kemisk peeling är syror som signifikant kan minska uppkomsten av rynkor, pigmenteringar och orenheter. Medik8 erbjuder ett brett utbud av olika kemiska peels anpassade efter olika hudtyper och behov. Samtliga ger synliga resultat. Alla peels har formulerats med en Time-Release Technology, vilket innebär att syrorna frisläpps under en längre tid för att minska obehag och irritation. Upplev mindre stickningar, mer komfort och fantastiska resultat! Första besöket gör vi alltid en djupgående hudkonsultation och ett allergitest med den peelingen vi har valt ut för just din hud. Vi rekommenderar en kur på 6 behandlingar med skräddarsytt hemvårdsprogram för bästa resultat!

Microneedling - Micropen

En avancerad ansiktsbehandling med en mikronålningspenna. Nio små sterila nålar punkterar huden i olika riktningar. Man gör en kontrollerad skada av huden som resulterar i en sårläkningsprocess där cellförnyelsen ökar samt producerar nytt kollagen och elastin- som gör huden fyllig och elastisk! Behandlingen jobbar på rynkor, fina linjer, stora porer, pigmenteringar, ärr (både ytliga/djupa) och uppstramning av huden. Under behandlingen läggs ett fuktgivande, lugnande serum som slussas in med hjälp av pennan. Behandlingen kan göras på alla hudtyper.

 • Micropen del i ansikte
 • Micropen ansikte
 • Micropen ansikte + hals
 • Micropen ansikte+ hals och dekolletage

Microdermabrasion

Diamantslipning/microdermabrasion är en modern behandling där man utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare och fräschare hud med ökad lyster samt med en tydligt jämnare hudstruktur. Jobbar på torr hud, rynkor/fina linjer samt pigmentering och ytliga ärr. Resultat är synligt efter bara en behandling!

Diamantbelagda munstycken slipar bort döda, skadade och pigmenterade hudceller. Det inbyggda vacuumsuget suger upp de döda hudcellerna. Efterföljande produkter kan lättare penetrera ned. Huden får genast en klarare hudton och jämnare struktur.  

Metoden kan utföras på de flesta hudtyper/hudtillstånd (ej vid inflammerad acne/rosacea/mycket ytliga blodkärl).

För bästa resultat rekommenderar vi en kurbehandling, vanligtvis 4 -6 ggr med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden.

Behandlingen finns i tre olika varianter:

 • Microdermabrasion light ca 40 minuter

  Rengöring, djuprengöring med kaviationspeeling, diamantslipning, mask, serum och kräm. En kur på 3 behandlingar eller fler ger 10 % rabatt per gång.

 • Microdermabrasion Basic 60 minuter

  En djupgående ansiktsbehandling som kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad och fruktbildning. Rengöring, djuprengöring med kaviationspeeling, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med ultraljud/jontofores, ansiktsmask, serum och kräm. En kur på 3 behandlingar eller fler ger 10 % rabatt per gång.

 • Microdermabrasion Royal 90 minuter

  Den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat! Här ingår muskelstimulering med ultraljud, dränerande vakuummassage samt en specifik behandling för ögonpartiet. Rengöring, djuprengöring med kaviationspeeling, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med ultraljud/jontofores, muskelstimulering med ultraljud, vakuummassage, ansiktsmask, serum och kräm. En kur på 3 behandlingar eller fler ger 10 % rabatt per gång.

Massage

Fransar och bryn

 • Lash lift Lyx ca 60 minuter

  En skonsam behandling som ger böjda fransar och med det piggare utseende då fransarna upplevs som både längre och mer fylliga. Det ingår fransfärgning, keratinbehandling samt avslut med Elleeplex serum. Effekten kvarstår ca 6-8 veckor.

 • Browlift ca 45 minuter

  Eyebrow lamination, som ett browlift också kallas, ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Det ingår en keratinbehandling, precis som vid våra lashlift lyx, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

 • Lash lift lyx & Browlift kombo ca 75 minuter

Bryn & frans (även som tillval)

 • Bryn & fransfärgning inkl. plock ca 30 minuter
 • Bryn färgning & plock ca 20 minuter
 • Fransfärgning ca 20 minuter
 • Brynformning ca 15 minuter
 • Brynplock ca 10 minuter

Fotvård/pedikyr

 • Klassisk pedikyr/fotvård 45 minuter

  Peeling, fotbad, klippning/filning av naglar, polering av nagelband och nagelplattan. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter, samt en avslutande skön fotmassage.

 • Klassisk fotvård/pedikyr med lackning 60 minuter (medtag eget lack/eller köp här)

  Skönt uppmjukande fotbad, klippning och formning av naglar, polering av nagelband. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter samt en avslutande skön fotmassage. Här ingår även lackning av tånaglar.

 • Klassisk fotvård/pedikyr 3x45 minuter (inkl. fotkräm)

Vaxning

 • Vaxning hela ben inkl. bikinilinje ca 60 minuter

  Rengöring av ben, vaxning. Rengöring efter vaxbehandling, samt insmörjning med efterbehandlande hårväxthämmande kräm.

 • Vaxning halva ben inkl. bikinilinje ca 45 minuter

  Rengöring av ben, vaxning. Rengöring efter vaxbehandling, samt insmörjning med efterbehandlande hårväxthämmande kräm.

 • Vaxning hela ben ca 45 minuter

  Rengöring av ben, vaxning, rengöring efter vaxbehandling samt insmörjning med efterbehandlande hårväxthämmande kräm.

 • Vaxning halva ben ca 30 minuter

  Rengöring av ben, vaxning , rengöring efter vaxbehandling samt insmörjning med efterbehandlande hårväxthämmande kräm.

 • Vaxning av rygg alt. bringa ca 30-45 minuter

  Rengöring av rygg/axlar alt. bringa, vaxning , rengöring efter vaxbehandling samt insmörjning med efterbehandlande hårväxthämmande kräm.

 • Vaxning armhålor ca 20 minuter

  Rengöring av armhålor, vaxning, rengöring efter vaxning, hårväxthämmande kräm

 • Vaxning bikinilinje ca 20 minuter

  Rengöring av armhålor, vaxning, rengöring efter vaxning, hårväxthämmande kräm.

Diatermi

 • Diatermi betyder "genom värme" och betyder att man bränner vävnad med med hjälp av högfrekvent växelström. En En hudterapeut får avlägsna följande typer av godartade hudförändringar: - Fibrom och keratos (godartade bindvävstumörer/missprydande hudflikar) - Telangiektasier (ytliga blodkärl) - Körsbärshemangiom (godartade blodkärlstumörer) - Spiders (godartad blodkärlsmissbildning/spindelnevus) - Milier (keratincystor/hudfärgade eller vita knottror) Det bildas en rodnad och sårskorpa på det behandlade området och som naturligt faller bort efter 7-10 dagar. Den fullständiga läkningen tar ca 3-6 veckor och man ska under denna tiden inte utsätta området för sol eller pilla på skorporna. De flesta problem går bort med 1 behandling men större fibrom och många ytliga kärl kan kräva fler behandlingar med 3-6 veckors intervall. Observera att det vid samtliga hudförändringar finns en liten risk för ärrbildning. Vid större fibrom är risken något större.