Övriga tjänster vi erbjuder

C4 gruppen

Föreläsningar Företag

Vi samarbetar med företaget K.i.c.k.i Hälsa & Ledarskap och kan erbjuda föreläsningar för både personal och chefer men även Coaching och stresshantering för privatpersoner.

Coaching – personligt ledarskap

Vill du bli en ännu bättre version av dig själv? Utveckla strategier och verktyg som gör dig starkare som person och ge dig bättre förutsättningar att lyckas med det du vill och få tillgång till framgångsfaktorer som ger dig möjligheten att lyckas.

Här får du mental träning, ökad självkänsla och bättre självförtroende. En investering som gör dig till en ännu bättre version av dig själv!

Personalcoaching

Personalen är företagets framgång och framtid. Investera i personalen för att få ännu bättre trivsel och fungera optimalt både enskilt och i grupp. Ibland behövs vårdande insatser för att behålla god och bra kommunikation, ibland behövs akuta insatser när det skapats för stor oro eller brist på kommunikation.  

För att personalen ska fungera optimalt behövs ibland flera insatser för att trivsel och god arbetsglädje ska infinna sig och förvaltas. Övningar och samtal kan skapa stor förändring till ett ännu bättre arbetsklimat.

Stresshantering

Känner du dig ständigt trött och sliten? Svårt att hitta balansen med allt du vill hinna göra? Vill du ha hjälp med att styra upp din tillvaro och få andra prioriteringar som ger dig bättre livskvalité? Få tillgång till strategier som hjälper!

Börja leva igen där du skrattar och ler med balans i livet! Välj när du vill vara uppkopplad eller avkopplad!

Chefcoaching

Ledarskap är en fantastisk egenskap och innehåller många delar för att du som chef ska kunna skapa förutsättningar så att personalen trivs och gör sina arbetsuppgifter med engagemang och ansvar.

För att du som chef ska få stöd och hålla som chef behövs regelbunden uppdatering och medvetenhet om kommunikation, beslut och bemötande.

I våra möten får du tillgång till olika tekniker och strategier som hjälper både dig själv och i ditt ledarskap. Stresshantering och förhållningssätt vid olika möten hjälper att klara din uppgift ännu bättre.

Träning Friskis&Svettis​

Vi samarbetar även med Friskis&Svettis!

Friskis & Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena.

Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vårt samarbete.